YOUCAT MOLITVENIK za mlade Biblije & molitvenici
  • YOUCAT MOLITVENIK za mlade Biblije & molitvenici
  YOUCAT MOLITVENIK za mlade Biblije & molitvenici

  YOUCAT MOLITVENIK za mlade

  11,81 €
  Tečaj €/kn: 7,53450

  88,98 kn
  s PDV-om

  Molitvenik  za mlade je odličn kao poklon za svetu potvrdu. Atraktivan sadržaj i zanimljive ilustracije oduševiti će mlađe naraštaje.

  Molitvenik je privlačno ilustriran, sadrži i brojne fotografije mladih ljudi iz cijeloga svijeta, a tu su i nadahnjujući citati duhovnih velikana i svetaca o molitvi.

  Količina

  Youcat – Katekizam za mlade koji na svjež i zanimljiv način mladim katolicima objašnjava smisao vjere, sada biva dostupan i Molitvenik za mlade koji mladima pomaže da žive svoju vjeru u svakodnevici. Nudeći duhovno blago vjere ovaj jedinstveni molitvenik sadrži moderne, svježe molitve koje se izmjenjuju s velikim, drevnim molitvama iz Svetoga pisma te s molitvama svetaca i duhovnih velikana iz kršćanske povijesti. Kako bi mladima bio od što veće koristi,u uvodnomu dijelu donosi kratku i vrlo poticajnu školu molitve u 10 koraka. Potom slijedi prvi dio koji sadrži dvotjedni molitveni ciklus. Drugi dio Molitvenika za mlade daje poticaj na temu "Moliti životom", a u njemu su sadržane posebne molitve Presvetomu Trojstvu, potom molitve klanjanja i zahvaljivanja, molitve za opraštanje, molitve za druge, molitve u trenutcima nevolje, molitve za ljubav, molitve Blaženoj Djevici Mariji te molitve za mnoge druge nakane i u različitim životnim prigodama.

  Personalizacija - naljepnica.

  Uvez: Meki

  Broj Stranica: 176

  Jezik izvornika: Njemački

  Jezik: Hrvatski

  Godina izdanja: 2012

  Dimenzije: 210 x 130

  Prevoditelj: Ante Mateljan

  4797

  Posebne reference

  Načini plaćanja

  Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

  ·         uplatom na transakcijski račun.

  ·         kreditnim karticama.

  Plaćanje izravno  preko interneta, korištenjem najmodernijeg servisa myPos za plaćanje kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i ostalim  karticama koje prima myPos.

   

   Izjava o sigurnosti kod plaćanja

  Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka te sigurnosni protokoli u skladu s normama EU-a.

  ISO 8583 protokol osiguravaju da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u zaštićenoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena sustavom "vatrozida" (firewalla).

  Sigurna kupovina

  Naše stranice zaštićene su 256 bitnim SSL certifikatom i stoga sigurne za korištenje i unos podataka. Kartice procesuira MyPOS.

   

  Možda će Vam se i ovo svidjeti