Blog navigation

Najnoviji postovi

 • Pravila Nagradnog natječaja „Korak po Korak prema Sretnom Djetinjstvu” na Instagram profilu
  Pravila Nagradnog natječaja „Korak po Korak prema Sretnom Djetinjstvu” na Instagram profilu
  1 pogled

  Pravila Nagradnog natječaja „Korak po Korak prema Sretnom Djetinjstvu”

  Pročitaj više
 • Veljača - mjesec ljubavi
  Veljača - mjesec ljubavi
  244 pogleda

  Budite originalnu i napišite pismo.   Možda niste fan Valentinova, ali mi u Darino baby-u uvijek smo spremni na ljubav pa  Vam donosimo nekoliko prijedloga kako obilježiti Valentinovo.

  Pročitaj više
 • Vodič: Kako planirati krštenje?
  Vodič: Kako planirati krštenje?
  602 pogleda

  Organizacija krštenja zna biti prilično stresna, pogotovo kada se brinete o novorođenčetu, ali  je to prvi sakrament Vašeg djeteta i vjerujemo da je pomno planirate. Krštenje je  poseban događaj koji okuplja vašu obitelj i prijatelje  kako bi svjedočili ulasku vašeg djeteta u život s Kristom. Kako bi vam olakšali faze planiranja sastavili smo sve različite aspekte krštenja koje ćete morati organizirati. Iako raspravljamo o organiziranju krštenja, ovaj plan se može djelomično primijeniti i...

  Pročitaj više
 • Što pokloniti za krštenje?
  Što pokloniti za krštenje?
  8702 pogleda

  Pozivnica za neki događaj uvijek nas stavlja u nedoumicu što pokloniti pa tako je i kod odlaska na krštenje. Koliko god Vam se čini da je teško pronaći jedinstven i sentimentalni poklon vjerujte nam nije baš tako teško. Postoji puno različitih načina darivanja, a zahvaljujući raznovrsnoj ponudi na tržištu  sve je jednostavnije pronaći dobro izrađene poklone koji će biti trajna uspomena.

  Pročitaj više
 • KAKO ODRŽAVATI HIGIJENU IGRAČAKA VAŠIH BEBA
  KAKO ODRŽAVATI HIGIJENU IGRAČAKA VAŠIH BEBA
  138 pogleda

  Male mamine tajne.

  Pročitaj više
 • Držalo za dudu kao važan dio baby opreme
  Držalo za dudu kao važan dio baby opreme
  260 pogleda

  Elegantan i praktičan svakodnevni pomoćnik koji drži dudu na mjestu je držalo za dudu. Pričvršćen sigurnosnom kopčom za bebinu majicu osigurati će dostupnost dude bebi u svako vrijeme i izbjeći neželjeni gubitak dude i pad na pod. Kako bi držač bio osim što je praktičan i lijep siguran potrebno ga je izraditi prema sigurnosnim standardima.

  Pročitaj više
 • Značenje simbola na svijećama za krštenje
  Značenje simbola na svijećama za krštenje
  1023 pogleda

  U većini kultura i religija svijeta koriste se znakovi i simboli. Oni su dio kršćanske vjere, jednako kao što se nakon molitve izgovara Amen, bilo u katoličkoj ili pravoslavnoj crkvi.  Prilikom izrade svijeća volimo koristiti kršćanske znakove i krsne simbole. Kako bi Vam približili i olakšali odabir prave svijeće za krštenje donosimo Vam značenje simbola.  

  Pročitaj više
Showing 1 to 7 of 7 (1 Page)