Uvjeti isporuke

Naručenu robu izrađenu po specifikaciji potrošača ili proizvode (dalje u članku: „pošiljka“) isporučujemo kurirskom službom.

Darino baby shop se obvezuje robu izrađenu po specifikaciji potrošača izraditi i poslati unutar 14 radnih dana, a najkasnije u zakonom propisanom roku od 30 dana. 

Proizvodi koji ne uključuju personalizaciju šalju se unutar 7 radnih dana, a najkasnije u propisanom zakonskom roku od 30 dana.

Radni dani su ponedjeljak- petak, blagdani i godišnji odmor se ne računaju kao radni dani.

Ukoliko imate potrebu za prioritetnom izradom proizvoda unutar 5  radnih dana prilikom narudžbe istu dodajte prilikom kreiranja narudžbe u 3. koraku Dostava. Istu označavate kvačicom pri čemu će Vam biti obračunata dodatnu naknadu od 50,00 kn.

Rok za slanje robe koja se plaća uplatom na račun T.M.B.-93 počinje teći  od zaprimanja potvrde o plaćanju. Ukoliko kupac koji je odabrao uplatu na račun istu ne izvrši u roku 3 radna dana smatra se da je odustao od narudžbe.

Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke proizvoda ili robe izrađenu po specifikaciji potrošača zbog toga  što nemamo repromaterijala za izradu istog, dužni smo kupca obavijestiti pisanim putem, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok isporuke.

Prodavatelj ne jamči za vrijeme isporuke nakon predaje pošiljke kurirskoj službi. 
Sve naručene artikle nastojat ćemo isporučiti u jednom paketu.

Troškovi dostave

Cijena dostave ovisi o vrijednosti naručene robe. Cijena uključuje pakiranje i dostavu na odabranu adresu. Cijena je vidljiva prilikom narudžbe i jasno je iskazana na računu.

Troškovi dostave na području RH iznose 40 HRK, PDV uključen u cijenu.

Troškovi dostave države unutar Europske unije =250,00 kn.

Dostava se na području RH ne naplaćuje ukoliko je iznos naručenih proizvoda (redovni rok izrade) viši od 500,00 kn. 

Kad je paket adresiran i predan na dostavu naručitelj/kupac dobiva na mail broj pošiljke za praćenje, te pripadajući račun za naručene proizvode.

Kupac ne može nama, niti dostavljačkoj službi uvjetovati isporuku u određeno vrijeme, te telefonsku najavu vremena dostave.

Sve informacije vezane za paket kupac dobiva od kurirske službe na njihovim mrežnim stranicama ili telefonskim putem.

Kliknite za razgovor sa nama