Dobro došli u naš web shop!

Nadamo se da ćete u našoj ponudi pronaći idealan poklon za Vama dragu i važnu osobu .

Naša obiteljska tvrtka se dugi niz godina bavi izradom personaliziranih proizvoda. Sami početci su vezani za proizvode za krštenja, pričesti i rođenja  što smo s vremenom  proširili na izradu poklona za razne prigode.

Prve košuljice za krštenje iz naše radionice izašle  su 2009. godine, nakon toga smo napravili i prve svijeće za krštenje, a onda se vremenom  naša ponuda razvijala i prilagođavala potrebama kupaca.  

Rasli smo i sazrijevali zahvaljujući Vama divnim kupcima koji ste nam dali vjetar u leđa svakom  svojom narudžbom.

Proizvode  osim ručno  izrađujemo i različitim tehnikama pa tako imamo strojeve za vez, lasersko graviranje, stroj za zlatotisak  i još puno drugih čuda tehnike koji doprinose izradi što kvalitetnijeg proizvoda.

Naše radno vrijeme nema kraja i početka, jer mi jednostavno živimo svoj posao i trudimo se svakom kupcu pristupiti na individualan način i naš proizvod izraditi baš za njega.

Naša ponuda razdvojena je u dva web shopa dječji program Darino baby  u kojem se trenutno nalazite i  BlaMar, pokloni sa stilom.

Mi smo tu radi Vas i ukoliko niste sigurni što odabrati ili na koji način ukomponirati  proizvode koja poklon kutija je najbolja za proizvode koje želite slobodno nas kontaktirajte putem maila  info@darinobaby.com  ili na društvenim mrežama FB ili Instagramu.

Radujemo se svakom Vašem upitu i svakoj Vašoj narudžbi.

S poštovanjem,

         Darino baby