Poštovani kupci, do 3.8.2018. koristimo godišnji odmor. Sve narudžbe zaprimljene do 3.8. biti će poslane najkasnije 14.8.2018., ostale narudžbe idu po redoslijedu zaprimanja. Do 3.8. nisu moguće prioritetne izrade!!! Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju na mailu info@darinobaby.com. Vaš Darino baby tim!

Neodoljivi pokloni za sve prigode

Na današnjem tržištu koje je zatrpano različitim proizvodima i različitim prodavačima koji ističu da je njihov proizvod „najbolji poklon“ nije teško pronaći poklon. Ali, da li je baš taj poklon pokazatelj Vaše simpatije prema primatelju? Da li on stvarno pokazuje koliko ga poznajete i brinete o njemu? Pretpostavljam da nije iz jednostavnog razloga. Poklon nije personaliziran.

Vodič za roditelje i kumove

Krštenje Vašeg djeteta je početak posebnog i jedinstvenog odnosa između Vašeg djeteta i  vjere koje po sakramentu krštenja postaje  dijete Božje. Tijekom  dugogodišnjeg rada nerijetko smo se susretali s pitanjima: Što mi je potrebno za krštenje? Da li se košuljica oblači na bebu?  Znate li kako izgleda obred krštenja? Stoga za sve mlade, neiskusne kumove evo par pisanih riječi o tome.
...