Narukvica s privjeskom-NP4 Narukvice
  • Narukvica s privjeskom-NP4 Narukvice
  • Narukvica s privjeskom-NP4 Narukvice
  Narukvica s privjeskom-NP4 Narukvice
  Narukvica s privjeskom-NP4 Narukvice Narukvica s privjeskom-NP4 Narukvice

  Narukvica s privjeskom-NP4

  25,00 €
  Tečaj €/kn: 7,53450

  188,36 kn
  s PDV-om

  Jednostavna i elegantna narukvica izrađena   od prirodno netretiranog poludragog kamenja karenol, gorski kristal,epidot i  rudača lava.

  Ime je  gravirano na pločici od kirurškog čelika.

  Promjer perli je 8 mm.

  Narukvica je pakirana u kutiju.

  Količina

  ROZENKVARC

  Horoskop : Bik, Rak, Djevica, Jarac

  Kamen srca i kristal bezuvjetne ljubavi. Zaštitnik je svih vrsta ljubavnih emocija – platonskih, bračnih, obiteljskih, prijateljskih. Poznat je i kao obiteljski kamen jer svojom energijom pridonosi razumijevanju, toleranciji, miru i duhovnoj usklađenosti među članovima obitelji. Ovaj kamen neutralizira negativnu energiju, otvara srce i potiče duboku duhovnu regeneraciju. 

  Budi u nama životnu radost, potiče nevjernost i ljubav, jača smisao za ljepotu. Pomaže pri uspostavljanju emocionalne ravnoteže,ljubavi, smirenosti, praštanja, ljubaznosti, samopoštovanja. Uz njega se lakše podnosi gubitak, stres, povrijeđenost, strah. Pomaže kod slabosti organizma, umora, niskog tlaka, emotivnih i mentalnih problema.

  To je kamen bezuvjetne ljubavi i mira u život privlači nježnost, toleranciju, praštanje. Donosi unutrašnji mir i ljubav prema  sebi. Pomaže u kriznim razdobljima.

  MJESEČEV  KAMEN

  Horoskop : Rak, Jarac, Ribe

   Vjeruje se da je “kamen Svete ljubavi“, te simbolizira ženske osobine nježnost, intuiciju i plodnost. Ženama je duhovni vodič  a djevojkama pomaže razviti prve osobine privlačne ženstvenosti.

  Mjesečev kamen možemo praktično upotrijebit na svim čakrama, na krunskoj čakri razvija stalni osjećaj za meditacijom. Na srčanoj čakri liječi emotivne probleme nastale neuzvraćenom ljubavi. Njegova blizina daje nježnost, duhovnu potrebu i brižnost prema drugima.

  Odličan za trudnice, dojilje, žene u klimakteriju.

  Punjenje: na mjesečevom svjetlu, najbolji učinak za vrijeme punog mjeseca ili početkom rasta mjeseca.

   Čišćenje: dva puta mjesečno pod mlazom mlake vode nekoliko minuta.

  NAR-04

  Posebne reference

  Načini plaćanja

  Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

  ·         uplatom na transakcijski račun.

  ·         kreditnim karticama.

  Plaćanje izravno  preko interneta, korištenjem najmodernijeg servisa myPos za plaćanje kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i ostalim  karticama koje prima myPos.

   

   Izjava o sigurnosti kod plaćanja

  Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka te sigurnosni protokoli u skladu s normama EU-a.

  ISO 8583 protokol osiguravaju da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u zaštićenoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena sustavom "vatrozida" (firewalla).

  Sigurna kupovina

  Naše stranice zaštićene su 256 bitnim SSL certifikatom i stoga sigurne za korištenje i unos podataka. Kartice procesuira MyPOS.