Za vas dvoje Ostale knjige
  • Za vas dvoje Ostale knjige
  Za vas dvoje Ostale knjige

  Za vas dvoje

  8,80 €
  Tečaj €/kn: 7,53450

  66,30 kn
  s PDV-om

  Ako ste dugo čekali prikladnu, ukusno opremljenu i nadasve praktičnu knjigu kao poklon za vaše mladence, tada ste je dobili u ovome izdanju. Riječ je o knjizi poznatoga i provjerenoga autora koji točno zna što mladencima treba. U knjizi se nalaze kraći odlomci iz Novoga zavjeta, konkretno poznati "Hvalospjev ljubavi" iz Pavlove poslanice Korinćanima, a potom se nižu blagoslovne želje, molitve, pouke, primjeri i podsjećanja, a ne prešućuju se niti mogući problemi, upućuje se na rješenja i na to čemu valja osobito usmjeriti pozornost u zajedničkome životu. Pritom je sve začinjeno odličnim fotografijama u boji tako da će ova knjiga biti zaista lijep poklon vašim mladencima.

  Autori:  Anselm Grün

  Prelistajte knjigu 

  Količina

  Izdanje: I. izdanje, Zagreb

  Uvez: Tvrdi

  Godina izdanja: 2018.

  Format: 16,5 x 17; 73 str.

  9103550

  Posebne reference

  Načini plaćanja

  Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

  ·         uplatom na transakcijski račun.

  ·         kreditnim karticama.

  Plaćanje izravno  preko interneta, korištenjem najmodernijeg servisa myPos za plaćanje kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i ostalim  karticama koje prima myPos.

   

   Izjava o sigurnosti kod plaćanja

  Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka te sigurnosni protokoli u skladu s normama EU-a.

  ISO 8583 protokol osiguravaju da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u zaštićenoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena sustavom "vatrozida" (firewalla).

  Sigurna kupovina

  Naše stranice zaštićene su 256 bitnim SSL certifikatom i stoga sigurne za korištenje i unos podataka. Kartice procesuira MyPOS.