Baby četka za češljanje Pokloni s imenom
  • Baby četka za češljanje Pokloni s imenom
  Baby četka za češljanje Pokloni s imenom

  Baby četka za češljanje

  15,00 €
  Tečaj €/kn: 7,53450

  113,02 kn
  s PDV-om

  Personalizirana četka od kozje dlake.

  Ime je gravirano.

  Prirodna kozja dlaka najbolja je njega za bebinu nježnu kosicu.

  Laganim češljanjem masirate osjetljivo tjeme. Može se koristiti u vodi.

  Materijal: 
  Baza: 100% drvo 
  Dlake: 100% kozje dlake

  Količina
  Zadnji artikli na skladištu

  Drška četkice izrađena je od 100% biorazgradivog bambusa – prirodno antibakterijskog drveta za čiji rast se ne koriste kemijska gnojiva niti pesticidi tako da je savršeno čist, 100% ekološki materijal. Povrh toga, glava četkice je ergonomskog oblika kako bi imala lak pristup svim područjima unutar usne šupljine dok su vlakna zaobljena da nježno uklanjaju nečistoće sa zubi i desni. The Humble četkica je elegantnog, bezvremenskog dizajna i neopisive lakoće. Četkica dolazi pakirana u kutiju te zaštitnu papirnatu vrećicu koje su izrađene od 100% recikliranih materijala.

  Svakom kupnjom, bilo kojeg od The Humble Co. proizvoda, sudjelujete u društveno odgovornom projektu The Humble Smile zaklade koja promiče obrazovanje i provođenje oralne njege potrebite djece zemalja trećeg svijeta. U radu Zaklade sudjeluju vrhunski stomatolozi koji trenutno provode projekte u petnaest zemalja diljem svijeta, od Indije do Rumunjske.

  Go Humbe. Give Smiles.

  Dj-Č- R

  Posebne reference

  Načini plaćanja

  Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

  ·         uplatom na transakcijski račun.

  ·         kreditnim karticama.

  Plaćanje izravno  preko interneta, korištenjem najmodernijeg servisa myPos za plaćanje kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i ostalim  karticama koje prima myPos.

   

   Izjava o sigurnosti kod plaćanja

  Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka te sigurnosni protokoli u skladu s normama EU-a.

  ISO 8583 protokol osiguravaju da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u zaštićenoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena sustavom "vatrozida" (firewalla).

  Sigurna kupovina

  Naše stranice zaštićene su 256 bitnim SSL certifikatom i stoga sigurne za korištenje i unos podataka. Kartice procesuira MyPOS.