Personalizirani mobil za kolica - MK1

260,00 kn
s PDV-om

Lanac za kolica stavlja se s jedne do druge strane kolica. Savršen dodatak, ali i praktična aktivnost za bebu koja prati gibanje perlica, elemenata. Na taj način ćete zaokupiti pažnju svojeg djeteta pogotovo ako je izrađen od kontrastnih boja.

U drugom mjesecu života dijete počinje uočavati predmete jasnih boja,a obrisi predmeta postaju oštriji i jasniji pa uspije fiksirati predmet na udaljenosti od 25-30 cm. Početkom trećeg mjeseca života počinje jasnije gledati pa jasno uočava kontrast crno-bijelo, zaustavlja pogled na predmetu koji prepoznaje s njegovim detaljima.  dobi od četvrtog mjeseca vidni sustav razvija osjet dubine, odnosno prostora. Dijete najprije pogledom slijedi predmet koji se u njegovom vidnom polju nalazi horizontalno, zatim vertikalno i to na udaljenosti od oko 25 cm.Prilagođavanje proizvoda

Nemojte zaboraviti spremiti prilagodbu kako biste proizvod mogli dodati u košaricu
  • 250 char. max
  • 250 char. max
  • 250 char. max
Količina

Za pričvršćivanje mobila koristimo kopče koju koristimo i za vezice za dudu te Vam na taj način omogućavamo jednostavno pričvršćivanje mobila na razne podloge.

Materijali koje koristimo su isključivo 71-3 prilagođene norme EN.

To znači:

  1.        Drvene perle su netoksične, otporne na znoj i slinu, i bez štetnih tvari.
  2.        Metalni dijelovi su od nehrđajućeg čelika i nikla.
  3.        Drvene kopče su s tri otvora za ventilaciju.

ZA SIGURNOST VAŠEG DJETETA UPOZORENJE!

Proizvod pažljivo provjerite prije svake upotrebe. Bacite ga već kod prvih znakova oštećenja!

Proizvod nikad ne pričvršćujte na uže, traku, vezicu ili potrgane dijelove odjeće.

Ne pričvršćujte teške predmete na kvačicu za dudu. Kvačicu pričvrstite za čvrste dijelove vanjske odjeće djeteta. Koristite kvačicu za dude kad je dijete izvan krevetića, vrtića ili kolijevke, a ne kad dijete stavljate na spavanje.

Vezica se ne može prati u perilici. Ne kuhati. Ne koristi jaka sredstva za pranje. Čistite samo vlažnom krpom i osušite na zraku.

MK1

Posebne reference

Načini plaćanja

Kupovina i plaćanje odabranih proizvoda u internet trgovini moguće je na sljedeće načine:

·         uplatom na transakcijski račun.

·         kreditnim karticama.

Plaćanje izravno  preko interneta, korištenjem najmodernijeg servisa myPos za plaćanje kreditnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i ostalim  karticama koje prima myPos.

 

 Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka te sigurnosni protokoli u skladu s normama EU-a.

ISO 8583 protokol osiguravaju da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u zaštićenoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena sustavom "vatrozida" (firewalla).

Sigurna kupovina

Naše stranice zaštićene su 256 bitnim SSL certifikatom i stoga sigurne za korištenje i unos podataka. Kartice procesuira MyPOS.

 

Možda će Vam se i ovo svidjeti